jOm kiTa tEngOk iKLan Ni!!

Friday, December 9, 2011

K.A.W.A.N aka J.I.R.A.N MaiN kAweN2

Musim mengawan tiba lagi..
Hujung minggu penuh dengan majlis kahwin..
Entry kali ni nak story pasal majlis pertunangan my bff  & neighbour dulu hingga kini..hehe
Nor Azieyana & Aswad 29/10/2011
Siti Faizah & Mahzan 19/11/2011

Bab jealous tu jangan cakaplah weh..
Tambahan kiri kanan orang duk sibuk tanya :
Kau bila lagi??
Pelamin dah ada,ko tunggu apa lagi??
Adehh..cakap memang senangla..
Tapi sendiri tak dapat nak tanggung diri sendiri betul2 lagi..
Lagi mau kahwin..
Cakap senangla kan..
Memang family ade andaman..
Dah tu nak bagi orang yang datang makan tu pakai ape kan..
Pulak tu kalau nak jemput bukannya sikit..
ada yang masam muka pulak kang..
Dah ramai sangat yang kenal..
Haih..pening2..

Ok,cukup..
Sekarang layan lah gambar2 di majlis mereka..
Layan gambar Azie dulu ye..
AZIE & ASWAT 29/10/2011

mini pelamin permintaan Azie..huuhu..comel banget..

Azie with her hantaran.. made by herself..

cincin di jari tanda sudah berpunya.. ;p


bakal  mak mertua Azie..

Kek hasil tangan orang demam.. tapi menyelerakan..huhu

last minute punya sirih junjung.. cantik!!
bunga import dari Cameron..
made by Azima

Azie & Aswat

Me & Azie my BFF..
dari dulu sampai sekarang memang sama ketot la kitorang!! hahaha

Ibu a.k.a jurumekap & Azie 
*** omak den lagi kemetot rupanya..hahaha***

Azie & Faizah


Sekarang layan gambar Faizah pulak..
Rugi betul aku tak ada masa ni..
Gambar tak ada yang betul2 pose minah ni..
Layan jela gambar curik dari tuan empunya diri & kawan2 dia.huhu..
Faizah & Mahzan 19/11/2011





mini pelamin 1st trial aku & sepupu aku...huhu..




gambar curi dari fb dia..hehe



dua2 dah jadi tunangan orang...

********************************************************************

tahun depan diorang nak kahwin dah..
Azie mungkin April, Faizah Jun..
jiran lagi sorang bulan May..

huargghh...
sabo2....
adela nanti rezeki nanti kan...
(ayat penyedap hati)
AMIN¬¬¬¬¬