jOm kiTa tEngOk iKLan Ni!!

Wednesday, November 7, 2012

~CoMe BaCk~

ASSALAMUALAIKUMWARAHMATULLAHI W.B.T



Ohooooooiii....

Bosannya hidup jadi penganggur ni...

Belum sebulan lagi dah macam hape kebosanannya..

Dear new job, please come to mama!!!!

***************************************************


By the way blog memang dah bersawang yg teramat2..
Sampaikan anonymous asyikla duk comment tah hape2.. 
Nak amik alih blog aku ke???

Setahun dah xde post ape..
Sume asyik terperap dah bukan tahap basi lagi kat draft tu..
Almaklumlah..
Dah xada laptop sendiri..
X ada masa dah nak mengepos..
Baru hupload gambor je dh amik masa..
Belum nak menaip lagi.
Aku kalau dah start bukan tau berhenti..
Lalalala~~~~~

Tunggguuuuu...
Nanti akan ku post gak yg dah berhabuk tu..
Ade ke yg nak baca???
Hey, sukati aku la.. Blog aku..haha

Nite!!!



*******************************************

Jangan lupa baca doa sebelum tidur ye..


Dan doa selepas bangun tidur..(yang ni selalu lupa :( )