jOm kiTa tEngOk iKLan Ni!!

Tuesday, October 15, 2013

aLhAmDuLiLLaH...

Salam Aidil Adha...

Alhamdulillah sekejap je masa berlalu sekarang ni...

Rasa macam baru je doa awal & akhir tahun haritu, ni dah bulan Zulhijjah dah...

Lepastu masuk tahun baru Hijrah..

Tahun Masihi pun sekarang tinggal 2 bulan lebih nak masuk tahun baru..

Dah lama tak menjengah ke sarang ni..

Kehidupan pun dah jauh berubah dari dulu...

Baru ada masa nak coret sesuatu dekat sini...

Aku kalau dah start menulis tak reti berhenti nanti..

Heheh...

Ok,lah.. Nanti aku nak cerita pasal Hijrah pada diri aku..

Tunggu next post ye...

Mekaseh...


Hasil kerja ex-roomate kat UiTM dulu..
Ni masa dia amatur lagi..
 next post aku upload yang lagi comel2 ye...