jOm kiTa tEngOk iKLan Ni!!

Thursday, July 15, 2010

snatch thief!!!

13 Julai 2010

Tarikh yg sgt wt ak bdebar smpai la arini.. for da 1st time in my life i saw a woman being snatched by two fucking thieves!! jaraknye sgt dkat dgn tmpt ak bdiri..nseb bekla dia kt sberang jln..n org pomuan tu pon xdiapa2kn...
tp ak bjet dia tu dh diperhatikn oleh jntan xgune tu da lme kot.. myb pompuan tu br kuarkn wet ke.. sbb meraung2 dia pas kne rgut tu smpi tduduk.. msti byk hrta dia dlm tu...ak xdpt pastikn dia mlyu ke mat saleh yg pasti rmbut dia wrna ala2 blonde n coklat...

at first ak xprasan sbb ak duk tgh mmbebel2 bas xlalu2..lmpu isyrt da bpe kli ijau tp byg bas pon xnmpk..tibe2 je dgr org mnjerit..ingt kne lggar ke pe..tgok2 je jntan tu dh capai beg pompuan tu..tp yg pliknya dia xwt kasar2 pon..slow motion je..mmg da pakar sgtla tu gamaknye kn... then bila da nek mtor yg mmber dia tggu tu bru la kwn dia tu pecut laju2...smpai skg ak stil terngiang2 lg bunyi motor tu yg pecut laju.. xpastila de org tlg kjar ke x sbb mase tu lmpu trfic light sblah knan tgh ijau n jammed jdnye sbb nk elak mtor prgut tu yg men redah je.. mmg babi r dorg tu..g la cari kje yg bfaedah sket... yg ak xleh lupe jantan tu pkai bju biru laut (wrna fevret ak) n pkai helmet putih..mmber dia lak pkai bju itam... sygnye ak xdpt nmpk no plat mtor tu coz jauh plus ak rbun..huhu..

cuba bace kt bwh ni:
http://bookitnow.com/10-ways-to-prevent-thieves-from-snatching-your-small-travel-bags











cmnila lbih kurg kjadian tu tp org pmbonceng motorsikal tu trun dr moto time nk rgut..


JADI BERHATI2LAH ANDA SEMUA YE!!!



No comments: