jOm kiTa tEngOk iKLan Ni!!

Tuesday, September 28, 2010

HaPpY BiRtHdAy rAyyAn AdAm!!

Tanggal 29 September 2009..

Lahirlah seorang bayi kepada sepupuku, Kak Liza (Asfaliza)..
Baby tu diberi nama Rayyan Adam..
Mase tu bulan Syawal..
1st Syawal tahun lepas tu aku dtg beraya umah makcik aku, aku tanyela kt dia, bila due..
Dia kate tgh tunggu hari..
Aku cakap la jangan2 sama tarikh ngn bsday aku..
On da spot dia kate, xmaula share2 bsday..haha
Last2 da jodoh aku ngn Adam ni..
Kami share tarikh hari lahir..
Cuma tahun jela beza kan..
Semoga dengan perkongsian bsday ni kita leh kamcing eh nanti Adam..haha

Meh kita tgok gambo2 yg dicuri secara halal dari mama Adam.. ;P
Air tangan aku rajin lak nk mengedit pic2 dia yg putih melepak ni..huhuh







Kak Liza ni suka dapat tarikh2 yang cantik..
Majlis Nikah 08/08/08, anak dia plak lahir 29/09/09
Kita tggu next baby dia lak k..huuh



HAPPY BIRTHDAY RAYYAN ADAM!!
Allah Selamatkan Kamu..
Semoga kamu membesar jadi anak yang soleh, paling penting xsombong ngan sedara mara ye.. especially auntie Nadia tau..hehe

* post awal sehari dari tarikh sebenar sbab takut xde masa nk wat nanti.hehe

3 comments:

~aSFaLiZa~ said...

wah terharu la. cantik sangat gambar2 ni. tq2

bard said...

thank nadia..pandai edit eh. len kali cari nadia jew lah..tq

i.S.m.A~n.A.d.i.A said...

kak liza-jgn smpai nangis lak eh..hehe
abg bad-hehe.. ni waqt cincai2 je.. jenuh pk idea..huhu