jOm kiTa tEngOk iKLan Ni!!

Friday, October 22, 2010

HaPpY biRthdAy AyAh!!!

22 Oktober 2010

Hari ni ulangtahun kelahiran ayah (ISMAIL BIN IBRAHIM) yg ke-51.. Tahun ni tahun kedua ayah sambut hari lahir tanpa emak kesayangannya di sisi.. Aku xpernah pun sambut birthday ayah selama ni.. aku cuma utamakan ibu je..nampak sgt pilih kasih kan.. tp last year untuk pertama kalinya aku sambut birthday ayah.. siap jemput mak & adik tiri ibu.. Almaklumla, xpenah aku nk wat surprise utk dia kan.. Aku siap wat puding buah, masak mee hoon lagi..huhu.. Tp tahun ni aku xde kt rumah.. So xdapatla wat surprise lg..

Tapi pagi tadi ibu ade call aku.. So dapatla wish secara live walaupun melalui ibu.. huhu
HAPPY BIRTHDAY AYAH!!!

Mehla kita tgok beberapa pic sambutan birthday ayah.. Tapi yang tahun lepas punyela..huhu




ha.. yang ni pic mase ayah & ibu kahwin dulu2..huhu


Semoga Allah panjangkan umur ayah & ibu, limpahkan rezeki untuk kita satu family dan perkahwinan ibu n ayah kekal ke akhir hayat..

* semoga ibu & ayah dapat lihat Nadia kahwin cepat ye..haha gatal..

2 comments:

~Nur Finie Afnie~ said...

nadia..nama ayah mcm deejay radio la..hihi.. nway happy birthday to ur papa...

i.S.m.A~n.A.d.i.A said...

hahah.. teramat ramai name tu kak kt dunia ni.. kn nama nabi n anak nabi.. ;-) tq kak..