jOm kiTa tEngOk iKLan Ni!!

Tuesday, November 23, 2010

Free Ice Tea


 hari sabtu haritu aku pelik nape ramai sgt org minum air tin kt main entrance ampang point.. tin bersepah2..
pastu twngok ramai pakai baju biru.. logo F&N seasons.. baru ku tau ade bg air free.. 


teringat aku dlu time klas BEL kt uitm, lecturer pernah tanya, siapa tau air tin jenama SEASONS tu anak syarikat siapa.. Aku jawabla F&N.. Dia kata bagus, aku peka nk baca n belek belakang tin tu..hahaha.. kebetulan..


balik pada cerita td, aku pun pura 2 la menunggu bas kt tmpat redup walaupun mmg tgh tggu bas...haha..
that time masih belum tau ape motif bagi air free tu.. bila da dpt air nye baru tau.. dlu biasanya SEASONS ICE LEMON TEA kn.. sekarang dah ada flavor baru.. ade 5 xsilap aku.. tapi aku cuma tau dua, sbb air tu je aku dapat.. 
*yang lain xsempat tengok poster..haha

 


 air tin pertama aku dapat time tercongok depan ampang point.. TEH AIS PIC..
time sejuk sedap..da xsejuk blueekk...

before naik bas aku mintak lagi satu kt promoter.. sebab aku tengok ade perisa lain..haha


 
 van & iklan new flavor seasons... cantik kaler biru!!!
 bila dah naik atas bas driver panggil dorg suh bagi naik atas bas..haha..


 aku dapatla lagi satu tin..hehehe.. total jadi 3 la...

lagi 2 tin tu aku dapat air nih TEH EPAL AIS... xminum lagi..

 suka betul aku tengok van dia.. colourful..huhuh...

 ni lori air yang bertin2 banyak tu..hahaha


hopefully pasni watla lagi ye..tapi wat kat batu pahat lak tau..leh aku serbu..hehe

1 comment:

mis twit said...

aku suke green tea!
ko kene tag! jom ke blog ak!