jOm kiTa tEngOk iKLan Ni!!

Friday, November 26, 2010

Hari Ini Hari Jumaat..

Hari ni merupakan hari Jumaat terakhir aku kat Kota KL nih.. Alhamdulillah..pasni aku da menetap kembali bersama ibu bapa n keluarga tercinta.. Dekat gak dengan hubby tercinta..hahaha... 

Pagi tadi cuma breakfast roti high5 n soya kacang merah je.. Huhu.. di penghujung bulan ni kena save sikit.. Lagipun pasni aku tak kerja dah.. haha.. Padahal aku punya perut memang xboleh makan banyak.. 


 
Hari ni jugak opismate aku start cuti kahwin.. insya allah ahad ni aku akan dtg ke majlis tempat perempuan dekat Dewan Majlis Perbandaran Seremban.. 

Kalau ikutkan hati aku memang dah tak nak dah buat semua kerja2 ni.. Tapi nak buat macam mana.. Dah aku tinggal sorang.. Layankan jela kan.. Lagi2 hari ni hari Jumaat.. Sampai ke petang confirm orang tak berhenti mintak tiket.. Sekali hambik byk gla!! Meja pon dah tak terurus.. Lantakla.. Janji kerja aku siap.. Customer pon xkomplen kat aku..

 
 lambakan travel form....

malas nak kemas boleh x??


Sepatutnya aku last day kt opis sok.. Tapi kena plak ajar staf yang nk ganti opismtae aku yg cuti tu.. So, extendla sampai 30hb.. HQ suruh jugak extend lagi.. Sampai tengah bulan 12.. Harap maafla ye.. permintaan anda tidak akan dilayan.. Saya sudah mengatur pelbagai program yang menanti di sana..

Ok, balik pada cite hari ini.. Ada dua perasaan melanda.. 

1st cite yg bengang dulu k.. Ade la pakcik Korean ni sgt sengal nak mintak tukar tiket dia.. Pastu nak cancel pulak.. Manyak cantik.. Ko ingt ko beli bisnes kelas ko da bagus sgt.. Nak cancel la sebab dia kata boleh dapat tempat lain lagi murah!! Dahtu kenapa dari awal2 tak beli je kat tempat lain tu.. Hangin satu badan je.. Dahtu sibuk kata harga yang dah reissue tu lagi murah.. Padahal harga yang sama, tak ada caj apa2.. itu pon kecoh!! Wat spoil mood gembira aku yang menghitung hari ni je..

2nd.. aku dapat souvenir dari customer.. Dia baru balik dari vietnam..
Dengan tak malunye aku, before dia fly aku dah pesan nak souvenir.. Hahaha... Meh tengok..

 Walaupun aku tak suka sangat coklat, benda free depan mata ambik jela!! Hahaha..

 
Fridge magnet ni memang tersangat comel!! Mereka berdua ni pakai pakaian tradisional Vietnam rasanya..




Thanks a lot Kak Lila kerana menceriakan hariku!! 
Pasni jangan lupa bagi lagi..Hehehe...

3 comments:

.Najihah A. said...

ehh nak pindah johor dah ke? dapat keje kat sana pulak eh.

i.S.m.A~n.A.d.i.A said...

kak jiha.. lom dpt kje lg.. sdg mencari.. mgkin nk uruskan bisnes ibu dlu secara lbih komersial..hehe

EiLa ZeNaL said...

la la la la..~