jOm kiTa tEngOk iKLan Ni!!

Wednesday, June 15, 2011

SeLaMaT BeRdiKaRi!!! ~PaRt 3~

HOSTEL CASA MAHKOTA

Jauh jugak lokasi hostel ni dari kolej tempat pendaftaran..



Masa dalam perjalanan ternampak kedai Cowboy.. dulu pernah g masa dekat Melaka..
Kata orang yang selalu pergi situ murah harganya dulu..
Siap student UiTM leh buat niaga dulu..huhuh







Penat aku try nak rakam gambar signboard kat Kuantan yang unik ni..
payah betul sebab aku duduk seblah kiri, signboard sebelah kanan..
Ayat kat signboard dia memang penuh nasihat, pedas & direct to the point..hehehe




Sampai jugak akhirnya..
Inilah tempat hostel diorang ..
Hostel ni katanya dulu hotel bajet..
Agak buruk jugak dalamnya..huhuh


Location dia betul2 kat belakang Kolej Shahputra..kolej bersekutu uitm gak...




ni betul2 sebelah bilik ujang.. boleh skodeng awek dekat shahputra tu..huhu


ibu yang tak berhenti2 nasihat kat mamat tu.. (aku pon sama bebel gak..haha)


no. bilik beliau..nampak macam da usang jugak tempat ni..huhu


kecik betul bilik dia.. duduk 4 orang.. lelaki punya badan dahla beso2
Cadar purple tu katil beliau..

Sama x muka??huhuhhu.. Kandid beb..


hamik ko,xpernah salam ayah selama ni... kenalah salam.. ambik berkat..
alhamdulillah hopefully sampai bila2 macam ni...

bye2!!!

belajar betul2.. jangan main2.. baru boleh capai cita2 ko tu..


bila perjalanan balik pulak jumpa mendealah ni...
dahla frust xdapat amik gambo kat tulisan KUANTAN tu..
ni sepanjang perjalan adala dalam berpuluh2 ekor menatang ni..
buat kecut perut wo..
kalau nak ikut bontot dia sampai pagi esok baru sampai..
nak tak nak kenalah potong..
dahlah 2 lorong je..

omakk kau!!!tinggi tu..
alhamdulillah semua selamat...
paling bersyukur takde terserempak dengan satu kemalangan pun.. syukur...

Okaylah, dah tamat pun entri khas untuk mamat ni.. Tata...








No comments: